Opvouwbare bolder

Een opvouwbare bolderkar heb ik eigenlijk nooit gehad als moeder van 3. Het leek me heel eerlijk een onhandig en vooral groot ding. Gemist hebben we hem zeker niet, wel hebben we tijdens onze bezoekjes aan het strand, Disneyland of het Europapark flink moeten sjouwen. Toen de jongens klein waren ging er een buggy mee en deze hing dan helemaal vol met spullen. Later deden we het met een rugzak.

Nu kom ik daar zeker op terug, want een bolderkar is super handig tijdens vakanties of een dagje weg. Je kunt er alles in vervoeren wat je mee wilt nemen naar het strand of tijdens een ander dagje weg.


Opvouwbare bolderkar voor op vakantie

Een opvouwbare bolderkar meenemen op vakantie dat is niet alleen voor als je kleine kinderen hebt. Juist niet! Een bolderkar is handig als je een dagje naar het strand gaat en heel veel spullen mee wilt nemen, zoals strandstoelen, luchtbedden en handdoeken. Maar ook het eten en drinken kan makkelijk mee. Het scheelt je een hoop sjouwen en je hoeft maar 1 keer te lopen.

Suppen is helemaal in! Maar voor suppen moet je toch best wat grote spullen meenemen, dus dan is een bolderkar zeker ook een goed idee!

Op bijvoorbeeld de camping kun je de opvouwbare bolderkar gebruiken voor een dagje aan het zwembad. Maar ook om de was mee te vervoeren, zeker als je het alleen was in de wasmachine doet en het in de buitenlucht wilt laten drogen. Dat is best zwaar tillen en met een bolderkar is dit prima te doen.

opvouwbare Coleman Wagon Bolderwagen

Opvouwbare bolderkar tijdens een dagje weg

Een bolderkar meenemen tijdens een dagje weg, ik heb echt mijn ogen uitgekeken. Zelf heb ik nooit over nagedacht, maar wellicht was het jaren geleden ook een stukje minder populair. Als je nu een pretpark in Nederland, een pretpark in Duitsland of een pretpark in Frankrijk bezoekt dan kom je verschillende opvouwbare bolderkarren tegen. Deze karren zijn gevuld met kleine kinderen en veel eten en drinken. Een bolderkar is praktisch en zeker als je een opvouwbare hebt neem je deze gemakkelijk mee in de auto. Een opvouwbare bolderkar is zo in en uitgeklapt dus daar hoef je het niet voor te laten.

Moet wel zeggen, als pretpark bezoeker zonder bolderkar is het wat minder handig als het extreem druk is in het park. Je loopt mensen dan al gauw voor de voeten.

Een tip die ik je wel wil meegeven is zet overal in het park, als je een attractie in gaat de bolderkar op slot. Mensen kunnen soms moeilijk van andermansspullen afblijven en het zou zonde zijn als iemand er net met jouw kar vandoor gaat. Toch blijft het in pretparken een kwestie van vertrouwen, want als jij ergens in gaat blijft je buggy of bolderkar met jouw spullen toch achter. Je waardevolle spullen neem je uiteraard wel mee, maar rest laat je achter.

opvouwbare Coleman Wagon Bolderwagen

De opvouwbare Coleman Wagon bolderwagen

De opvouwbare bolderwagen van het merk Coleman is een super handige bolderkar die zonder problemen al je spullen kan vervoeren. In deze Coleman bolderwagen kun je tot een gewicht van 85 kilo vervoeren. Dat zijn aardig wat spullen! Je kunt dee opvouwbare bolderkar heel gemak weer opvouwen met 1 beweging! Ook fijn om te weten is dat de kar 11 kilo weegt.

Als je de bolderkar ergens even wilt neerzetten , zit er een soort rem op. Een bandenstop om precies te zijn, dan kan de kar niet wegrollen.

specificaties van de Coleman Wagon bolderkar op een rij:

 • afmeting ingeklapt: 18 x 40 x 77 cm
 • afmeting uitgeklapt: 106 x 53 x 100 cm
 • Afmeting draagtas:  88 x 42 x 31 cm
 • maximale belasting: 85 kg
 • gewicht: 11 kg
 • massieve banden met haak

Bekijk hier de actuele prijs van de opvouwbare Coleman Wagon bolderkar.

Nog meer interessante artikelen

27 reacties

 1. Wat lijkt dit me handig voor mee te nemen op uitstap met mijn 3 kinderen. Ik zit altijd maar te sleuren met rugzakken en kinderen, maar dit maakt dat allemaal net even wat makkelijker. Ik doe graag mee.

 2. Wauw. Fijne winactie van een rugzak vol verhalen met Colrman samen
  .
  Een bolderkar met kwaliteit, die straks heerlijk met de winnaar door parken en landschappen rijdt. Stevig, en draagkrachtig voor een dagje uit
  Wij kijken er in elk geval heel erg naar uit.

 3. Kindje van vier en kindje van twee, beste vrienden en aartsrivalen tegelijk. Handig om dan een bolderkar te hebben waar lekkers in zit ze zelf in kunnen of ene erin en andere ernaast. Ik zie het helemaal zitten!

  1. Zou ideaal van pas komen hier. Met onze twee zoontjes van 1 en 2 jaar, is het al snel een heel operatie en vooral als je dan nog wat spulletjes mee wilt nemen naar hetzij het strand, water, bos etc. etc. Ik volg je inmiddels op instagram @lucky.onetwo

 4. Na heel wat jaren zonder supermarkt in ons dorp,
  staat er nu een op afstand van een steenworp.
  Over de stoepen met een volle winkelwagen,
  is volgens mij om spierpijn vragen.
  De bolderwagen van Coleman zou hierbij handig zijn,
  maar ook voor vakanties lijkt hij ons fijn.
  Deze bolderwagen die handig in- en uit is te vouwen,
  scheelt ons echt heel veel sjouwen.

 5. Wat veel reacties,
  dat snap ik ook wel met deze actie.
  Ik heb tig redenen waarom ik dit zou willen winnen,
  maar ik weet echt niet waar ik moet beginnen…
  Ik hoop door deze gedicht,
  dat u voor mijn reactie zwicht.
  Dichten kan ik niet goed,
  maar ik wil origineel zijn dus pak ik al mijn moed.
  Als ik win dan mag ook mijn kleine nichtje hier van gebruik maken,
  iedereen die ik ken mag het dan aanraken.
  Komt deze geweldige prijs naar mij toe,
  dan ga ik van blijdschap loeien als een koe.

 6. Deze zou ik graag willen winnen! Het lijkt mij ideaal om ons zoontje en al zijn spullen mee te vervoeren als we lekker gaan wandelen!

 7. Die zou ideaal zijn voor mijn zoon die bijna 13 jaar wordt en aan zijn eerste bijbaantje wil beginnen, reclamekrantjes rondbrengen. Daarvoor heeft hij wel een grote kar nodig, deze zou perfect zijn, mooie kleur rood ook, valt goed op. Ik ga duimen voor hem.

 8. Zo’n opvouwbare bolderkar van Coleman lijkt me ideaal om alle spullen mee naar strand te kunnen nemen!
  Alle het lekkers, het schaduwtentje, handdoeken, coolbox en wat we verder maar nodig hebben….. alles kan zo handig en makkelijk mee.

 9. Dit lijkt mij een ideaal voor op de camping. Het is best een stukje lopen van het parkeerterrein naar de caravan, dus dan kunnen we de weekendtassen hierin doen. Ook fijn voor een dagje weg naar het bos of het strand. Ik doe dus heel graag mee!

  1. Zou ideaal van pas komen hier. Met onze twee zoontjes van 1 en 2 jaar, is het al snel een heel operatie en vooral als je dan nog wat spulletjes mee wilt nemen naar hetzij het strand, water, bos etc. etc. Bovendien is het reeds al passen en meten wanneer ee met onze fiat op pad zijn, ideaal is dan zo’n opvouwbare kar. Ik volg je inmiddels op instagram @lucky.onetwo

 10. Nu onze kleinzoontjes te ‘groot’ worden voor in de buggy is het heel handig om Ze mee naar het park of zwembad te nemen met deze bolderkar gevuld met spullen en lekkers. En als ze moe gespeeld/gezwommen zíjn kunnen ze lekker in de bolderkar plaats nemen. In de hoop dat ze dan niet in slaap vallen 😅 Ik denk dat we er veel plezier van gaan hebben.

 11. Ik zou heel graag mee doen. Lijkt me ideaal met onze jongste. Kunnen we de rolstoel thuis laten en hem en alle spullen in de kar tijdens een dagje uit

 12. Ah wat tof! Nu wij een zoontje hebben zou deze kar ideaal zijn, voor uitstapjes naar het strand of het bos. Of als hij komend voorjaar voor het eerst mee gaat kamperen!

 13. Zo vaak ga ik met veel spullen, een drukke 3 jarige (tiener blijft soms thuis) naar t strand of picknicken etc.. al die spullen meezeulen is altijd een kunst. Vooral als de kleine Louise alle kanten op rent en ik mijn handen vol heb. Een goede bolderkar zou dus zeker een geschenk uit de hemel zijn.. heerlijk. Dat scheelt zo veel ellende en ook gelijk super leuk voor de kleine meid.. dat maakt zo’n uitje toch extra feestelijk. Inderdaad ook ideaal voor pretpark bezoek met t gezin en aangezien je ‘m kan inklappen.. doe dolgraag mee en ik volgde je uiteraard al op insta en fb. Liefs Natasja

 14. Merci voor deze kans, dit zou heel handig zijn voor onze uitjes !! We hebben veel materiaal voor onze fotoreportages, dat zou ons werk makkelijker maken !!
  Ik volg op FB (Tineke Landwier) en Instagram (@hoptineke)

 15. Wat een handige bolderkar, die zou ik graag winnen als moeder van drie kinderen. Wij hebben een brand gehad in de garage en al onze handige items zijn verloren gegaan. Geen fietskar of wandelwagen meer. Dus wat zou dit een pracht cadeau zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.