De nieuwe Thule Arcos bagagebox met harde buitenkant biedt bagageruimte voor achterop uw auto met gemakkelijke toegankelijkheid en geweldige aerodynamica. De Thule Arcos is perfect als uw auto een beperkte laadruimte heeft, of als u niets op het dak kunt monteren.


Thule Arcos, een laadbak voor achterop de auto

Thule Arcos is een hardshell bagagebox voor achterop uw auto dat veel extra laadruimte biedt met gemakkelijke toegang. Deze hoogwaardige bagagedrager kan op de trekhaak bevestigd worden, waardoor windweerstand wordt geminimaliseerd. Je kunt daarnaast ook andere grote ladingen op het autodak vervoeren zoals een daktent, een kajakdrager of zelfs fietsen.

Thule arcos bagagebox hardshell

De Thule Arcos heeft een gebruiksvriendelijke oplossing met een strak design

Het monteren van de laadbak is enkel mogelijk voor auto’s die zijn uitgerust met een trekhaak. Het biedt dé oplossing voor auto’s waar dakkoffers niet op kunnen worden gemonteerd vanwege het ontwerp van het autodak. Dit zie je bij sommige elektrische auto’s.

Het slanke en lage ontwerp van Thule Arcos zorgt voor een geweldig uitzicht via de achteruitkijkspiegel. Daarnaast is het zeer gebruiksvriendelijk bij het laden en lossen van bagage. Bovendien is de kofferbak van de auto altijd toegankelijk voor extra laadruimte.


Met de Thule Arcos creëer je extra laadruimte bij compactere auto’s

Thule Arcos kan een kleine auto omtoveren tot een avontuurlijk voertuig dat bagage en outdooruitrusting kan vervoeren. Deze hoogwaardige bagagedrager is duurzaam en sterk genoeg om uw lading te beschermen tegen vuil en water met eenvoudige toegang tot de achterkant van uw auto.

Thule arcos bagagebox hardshell

Meer kilometers dankzij het aerodynamische ontwerp

Thule heeft uitgebreide testen uitgevoerd bij de ontwikkeling van de productcategorie dat oplossingen biedt voor ladingen die achterop de auto vervoerd kunnen worden. Aangetoond is dat als u de lading achterop een voertuig wordt vervoert, dit beperkte invloed heeft op het batterij- of brandstofverbruik. In sommige gevallen was het verbruik zelfs minder.

Bij Thule verbreden ze hun aanbod van bagage oplossingen voor achterop de auto en bieden ze eersteklas aerodynamisch producten. De Thule Arcos-box is een echte game-changer en bovendien een geweldig alternatief voor een dakkoffer. U kunt nu al uw spullen meenemen zonder concessies te hoeven doen aan het brandstofverbruik of de actieradius van uw elektrische auto.

Thule Arcos bagagedrager

De Thule Arcos is duurzaam en gebruiksvriendelijk

Thule Arcos is verkrijgbaar in twee maten: M en L. Thule Arcos M heeft een inhoud van 300 liter en Thule Arcos L heeft een inhoud van 400 liter. Dit betekent dat het genoeg laadruimte heeft voor een kinderwagen, tassen of twee golftassen, zelfs in de M-versie. Voor een reis die extra bagageruimte nodig heeft, biedt Thule verschillende opties voor dakkoffers met een inhoud van 300 liter tot 610 liter. Thule’s uitgebreide assortiment bagagedragers past bij elke behoefte – of u nu een dagelijks actief leven leidt. Of je nu op vakantie gaat, of gewoon extra ruimte nodig hebt voor een weekendtrip.

Thule Arcos wordt op 1 februari 2023 gelanceerd voor consumenten met een adviesprijs van € 1349,95 (M) en € 1399,95 (L).

Ga voor meer informatie over Thule-producten naar: www.thule.com


Thule Arcos de ideale bagagebox!

Bagageoplossingen voor achterop de auto bieden veel extra laadruimte met gemakkelijke toegang tot de kofferbak van uw auto. De hardshell laadbak kan eenvoudig aan de trekhaak worden bevestigd. Een compacte auto wordt hierdoor eenvoudig in een gezinsauto getransformeerd. Het dak kun je gebruiken voor andere sportdragers. Met deze bagagedrager heeft u geen grote auto nodig om uw gezin en spullen te vervoeren voor een heerlijke vakantie of een weekendje weg. Je kunt de box natuurlijk ook gebruiken voor de boodschappen!


Thule arcos bagagebox hardshell

Lees meer over:

Nog meer interessante artikelen