Voordat ik mij mama mocht noemen was ik wat ze noemen een nuchtere Zeeuw (ook al woon ik tegenwoordig in het midden van het land). Nu als mama ben ik erg beschermend en is het stuk nuchter een stuk minder geworden. Mijn kinderen, waar we ook zijn zal ik geen moment uit het oog verliezen. Kinderen zijn kinderen en met het knipperen van je ogen kunnen ze opeens vertrokken zijn. Help-ID4Kids heeft de oplossing voor als je samen met je kinderen op pad gaat!

Help-ID4Kids

Help-ID4Kids SOS armbandje

Help-ID4Kids SOS armbandje zorgt ervoor dat je “veilig” op pad gaat. Het maakt niet uit waar je naar toe gaat, vaak zijn er drukke plaatsen waar je jouw kind uit het oog kan verliezen. Help-ID4Kids  heeft een SOS bandje dat helpt om je kind sneller terug te vinden. Dat geeft je als ouder een prettig gevoel, maar ook voor je kind is het fijn.

Help-ID4Kids

Verschillende kleurtjes

 De SOS polsbandjes van Help-ID4Kids zijn er in verschillende trendy kleurtjes. Ze zijn ook duurzaam, waterbestendig en hebben een slijtvaste tekst. De normale bandje zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 1 tot 8 jaar. De XL bandjes zijn geschikt voor 8 jaar en ouder. 

Wij gingen onlangs naar Turkije en dit was voor ons de eerste keer vliegen met 3 kinderen. De kleinste man van toen nog 1 kan wel even in de buggy maar ook hij wil aan de wandel. Op een druk vliegveld heb je met 1 kind al ogen te kort laat staan met 3. De jongens waren heel blij met het bandje, ze vonden het stoer en wij als ouders vonden het een geruststellend idee.

Help-ID4Kids

Wat zet je op een Help-ID4Kids SOS armbandje?

Op het bandje kun je verschillende informatie kwijt van jouw kindje. Wij kozen ervoor om de namen, geboortedatum en de telefoonnummers van ons als ouders te vermelden. Ik heb lang getwijfeld want onze kleinste zoon Mayson mag nu geen melk hebben en Fynn heeft een overgevoeligheid voor melk. Dit is informatie die heel goed op het SOS armbandje gezet kan worden, toch hebben we het niet gedaan omdat de armbandjes naar verwachting langer meegegaan en onze kleinste zijn hopelijk over deze allergie heen groeit. Ook kun je informatie kwijt over medicatie of ziekte, in een oogopslag kunnen anderen ook zien wat het kind nodig heeft, zo voorkom je vervelende situaties.

Help-ID4Kids

Tips vanuit Help-ID4Kids

  1. Zet geen adresgegevens op je plaatje
  2. Plaats voor je mobiele nummer altijd +31 en vervolgens 6 etc., daarmee ben je ook in het buitenland bereikbaar.
  3. Leg aan je kind uit waarom het belangrijk is dat ze een Help-ID4Kids SOS-armbandje dragen.
  4. Raak niet te snel in paniek. Zelden raakt een kind echt vermist.
  5. Controleer of je mobiele telefoon opgeladen is en aan staat.
  6. Instrueer je kinderen als ze verdwalen, om hulp te vragen aan een moeder met kinderen.
  7. Een verdwaald kind loopt meestal met de wind mee. Dus start met zoeken met de wind in de rug.
  8. Doe het armbandje om de pols van je kindje waarmee hij/zij het bestek vasthoudt, daarmee is het voor hem/haar nog lastiger om het armbandje los te krijgen.
  9. Word vooral niet boos als je kind terecht is. Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk.
  10. Ook met een Help-ID4Kids SOS-armbandje moet je je kind in de gaten houden.

Help-ID4Kids

W

Help-ID4Kids

Nog meer interessante artikelen