LEGO fans kunnen met dit LEGO Brawls spel hun hart ophalen. Want met dit spel kun je heel veel minifiguren en thema’s verzamelen. En het leukste van allemaal is dat je jouw eigen LEGO Brawl kunt samen stellen

Stel je eigen LEGO Brawl samen, bouw jouw eigen knokker!

In dit LEGO spel kun je jouw eigen Brawl maken. Je kunt hier kiezen uit verschillende thema’s zoals de Classic Space, Ninjago, Pirates, Castle en Jurrassic World.

In deze game kun je onderdelen verdienen en deze onderdelen kun je weer met elkaar combineren. Door deze onderdelen met elkaar te combineren kun je zelf zorgen voor unieke mini figures. Je wilt natuurlijk de beste knokker, met jouw stijl maken om op deze manier zo ver mogelijk in het spel te komen. Je kunt met jouw zelfgemaakte figuur verschillende soorten levels vrij spelen.

LEGO Brawls review

Vechten je door verschillende LEGO thema’s heen met LEGO Brawls

Vechten en dan voor kinderen in je eigen favoriete thema. Denk hierbij aan Ninjago, het wilde westen, de piraten of het LEGO Jurrassic World. Verzamel tijdens je tocht door de verschillende thema’s power-ups, emotes en dingen om te ontgrendelen voor je minifigs.

LEGO Brawls review
LEGO Brawls review

Speel LEGO Brawls samen of met vrienden

Je kunt het uiteraard alleen spelen, maar soms is samen leuker. Wat ontzettend leuk is van deze game is dat je als jij het speelt op de Switch, je met iemand kan spelen op de Playstation. Speel je het samen op verschillende spelcomputers, dan zijn er andere en unieke uitdagingen.

LEGO Brawls review

Wat vonden wij van LEGO Brawls

Hier in huis wordt heel veel LEGO gebouwd. Dit zijn bouwwerken volgens het boekje om gewoon zelf een mooi iets verzinnen. Je kunt met LEGO heerlijk je eigen creativiteit kwijt en dat maakt LEGO hierin huis zeker tot iets wat voor uren speelplezier kan zorgen.

Maar er wordt regelmatig een spel gespeeld op de Playstation of de Switch. LEGO games zijn dan zeker een goed en leuk idee. Bij het spel LEGO Brawls zijn ze enthousiast, want gewoon je eigen figs samenstellen is toch helemaal fantastisch! Zeker omdat je steeds nieuwe dingen erbij kan verzamelen

De jongste heren zijn zeker enthousiast, de tiener wat minder. Er zit weinig variatie in het vechten en de poppetjes zeggen niet echt wat. Je mag gewoon lekker op de knop rammen en dan kijken of je wint. Voor het jongere kind dus zeker heel leuk, maar ben je wat ouder dan zou ik het niet helemaal aanraden.

LEGO Brawls review

LEGO Brawls, facts

  • Aanbevolen leeftijd is 7 jaar
  • je kunt het alleen spelen of tot 8 players samen.
  • Spelduur is zolang je speelt:)
  • LEGO Brawls is onder andere te koop bij Bol.com of Amazon

Nog meer interessante artikelen