Dreumesen en peuters zijn echte ontdekkingsreizigers. Op alle mogelijke manieren zijn ze bezig om de wereld te ontdekken. Ze leren lopen en de taalontwikkeling komt op gang. Het juiste kinderspeelgoed kan je kind enorm helpen op zijn of haar ontdekkingsreis. Met mijn eerste 100 woordjes van Vtech kun je samen met je kindje lezen, spelen en op ontdekking. Ook kunnen kinderen zelf op ontdekking me dit leuke en interactieve boek.

Mijn eerste 100 woordjes van Vtech

Vtech staat bekend om zijn leuke en interactieve speelgoed. Het is vaak vrolijk, kleurrijk en ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het is goed voor de taalontwikkeling en de fantasie.

Mijn eerste 100 woordjes

Met Mijn Eerste 100 Woordjes leggen kleintjes van 1,5 tot 4 jaar een gezonde basis voor taalontwikkeling. Spelenderwijs leren ze zowel
Nederlandse als Engelse betekenissen. Zo stimuleer je leergierigheid en zelfvertrouwen en daar hebben kinderen alleen maar profijt van. Met mijn eerste 100 woordjes gaat het leren spelenderwijs en vanzelf. Het is een Kleurrijk en verrassend boek, met thema’s over etenswaren, dieren, kleuren, kleding, activiteiten, voertuigen, het menselijk lichaam en nog veel meer.

Mijn eerste 100 woordjes


De flexibele pagina’s bevatten druktoetsen voor optimale interactie en uitleg. In het Nederlands, maar zodra je de taalschakelaar omzet in het Engels! Met aantrekkelijke illustraties en geluiden is het een leerboek voor eindeloos speelplezier. Daarnaast heeft het boek drie speelstanden, voor woordjes, ontdekken en geluiden. Je kan door de knop om te zetten zo wisselen naar de Engelse taal. Fijn en vooral stevig is de duurzame vormgeving. Het boek heeft een regelbaar volume, kan tegen een stootje en heeft een handig handvat aan de bovenzijde zodat je het zo overal mee naar toe kan nemen

Mijn 100 eerste woordjes
Mijn eerste woordjes, shop je hier

Wat vonden wij van Mijn 100 eerste woordjes

Wij zijn al jaren grote fan van Vtech (en nee we hebben geen aandelen), de kinderen zijn hier opgeroeid met dit interactieve speelgoed. Nog steeds dagelijks komen de toet toet auto’s tevoorschijn of worden er foto’s gemaakt met de camera.

Voor een leuke kindercamera klik je hier

Mayson is inmiddels 3 jaar oud en zijn spraak komt langzaam opgang. Door veel samen te praten, te spelen en te lezen bevorderen wij zijn taalontwikkeling. Vtech weet heel goed in te spelen op de behoefte van kinderen door de vrolijke kleurtjes en het geluid wat de meeste spullen maken. Wij waren dan ook gelijk enthousiast toen we dit boek kregen.

Vtech mee onderweg

Mijn 100 eerste woordjes boek is een enorm leuk en vrolijk boek. Mayson leest graag samen of alleen in dit boek. Samen kun je woordjes oefenen of in ieder geval de woordenschat oefenen. Er zijn verschillende standen , zo leer je woordjes, ontdek je leuke weetjes en luister je naar geluidjes. Ook voor de grotere kinderen in huis heeft het een aantrekkingskracht. Het is zeker leuk dat er ook Engelse woorden kunnen worden geoefend. Het boek gaat overal mee naar toe en is zelfs mee geweest naar Maleisië.

Vtech mee naar Maleisie

Een aanrader voor de kleinere kinderen!

Groetjes Xenia


Handige sites, tips en weetjes!

  • Op zoek naar een weekje of weekendje weg zonder risico? Bij CenterParcs kun je heel makkelijk jouw boeking annuleren. In deze tijd is dat natuurlijk heel fijn!
  • Wil je een leuk dagje uit? Via Vakantieveilingen, Tripper.nl of de webshop van het AD kun je tot wel 10 euro per kaartje besparen.
  • Geen zin om de deur uit te gaan om een boek, kadootje of iets anders leuks te kopen? Bol.com is altijd een goed idee!
  • De beste deals naar Disney boek je vaak via Oad.nl
  • Wil je jezelf of juist iemand echt verrassen met een nachtje of weekendje weg en moet het een verrassing blijven tot het laatste moment? Bij SRPRS.ME boeken ze een heerlijke verrassingstrip voor je!

Nog meer interessante artikelen