Nog even en het is weer Halloween, overal zie je pompoenen en sommige huizen zijn enorm versierd. Hier kon je bijvoorbeeld in de vakantie bij de Intratuin een pompoen “knutselen”voor Halloween. Helaas hebben we dit door ziekte aan ons voorbij laten gaan, maar we hebben een pompoen bij de voordeur staan en er hangt een gezellige halloween slinger in huis. Toch doen wij verder niks met Halloween, hetleeft niet heel erg bij ons in het dorp. Toch weet ik dat kinderen met elkaar actie ondernemen en langs de deuren gaan. Wij zorgen dat we zelf “eng ” zijn aangekleed en dat er wat lekkers is in huis. Maar wat trek je nu eigenlijk aan met Halloween? Er zijn zoveel leuke halloween kostuums te vinden, ik maakte een leuke top 5 om te twinnen met jouw kind tijdens deze ‘enge” dag.

Pompoen

Toen ik  Halloween kostuums aan het kijken was viel mijn oog gelijk op dit schattige pompoenpakje. Hoe cute is deze, ik zag Mayson hier al helemaal in lopen. Helaas wil hij hem nog niet aan, zelfs niet toen zijn broers hun pak aan hadden. Hij is 2 en zoals ze zeggen, zeggen ze heel vaak nee. Mayson weet heel goed wat hij wil en dat is nu nog even niet dit pak:)

Heks

Ondanks dat er 3 jongens hier in huis lopen, vind ik de kostuums voor meiden wel heel erg leuk! Ik denk dat ik vroeger als meisje graag als Heks verkleed was gegaan met Halloween. Er zijn zoveel verschillende soorten heksenpakken dat ik zeker weet dat er iets tussen zit.

Weerwolf

Ga als weer wolf. Fynn was gelijk enthousiast, hij wilde weerwolf worden. Een voordeel is dat het niet heel eng is voor kinderen en lekker warm zit! Nadeel is dat het masker best kan gaan kriebelen. Fynn lag helemaal in een deuk met dit pak, geen enge weerwolf hier in huis:)

Spook

Voor Thijmen was het duidelijk, hij wilde wel een spook worden. Geen gekriebel en toch anoniem. Mama hier zag alleen maar het wit en dacht hoe krijg ik dat straks weer schoon . Maar moet zeggen, eenmaal het pak aan zat Thijmen helemaal in zijn rol. Boehoe Boehoe….

Frankenstein

Ik  vind de outfits van Frankenstein super leuk. Ik zie Frankenstein ook helemaal voor me, de houding, de bewegingen en het botje door zijn hoofd. Wij volwassenen kennen Frankenstein, maar ik denk dat de meeste kinderen hem niet kinderen. Zeker leuk om zo samen te gaan en jouw kind kennis te laten maken met Frankenstein.

Heb jij een favoriet?

Nog meer interessante artikelen