De auto’s staan klaar, de motors ronken en daar gaan ze. 4 race monsters op weg naar de finish. De behendige coureurs dragen de de Turbo Force Racers om hun pols. Vanaf dit basisstation sturen de chauffeurs de racewagens aan.

Turbo Force racebaan

Turbo Force , Super Race track Set

Je kan een hele stoere racer worden met deze Turbo Force Racer Set van V-Tech. Met een touchpad afstandbediening om je arm kun je de auto op afstand besturen. Door je arm te schudden boven de racer kun je de turbo op laden. Als je vervolgens op de Turbo knop druk en je auto vliegt er vandoor.

Deze gave set van V-Tech is genomineerd als speelgoed va het jaar 2019! De mening van de jury over deze baan: Een sectaculair uitziende racebaan voor kinderen van 6 en 7 jaar. Leuke is dat je samen kan racen en de autootjes oplaadbaar zijn.

Turbo Force Racer, wat vinden wij ervan

Tijdens de opening van de speelgoed van het jaar verkiezing mochten wij alvast al het speelgoed zien en mijn oudste zoon van 10 heeft op het laatst even tegen de dames van VTech geraced. Hij vond het een ontzettend gaaf ding! Maar hij vond het vooral super gaaf voor zijn broertjes van 3 en 6. De armband als afstandbediening is super leuk en anders.

Turbo Force Race Vtech

Toen wij door werden verrast met deze leuke racebaan konden ze niet wachten met opbouwen. Omdat er geen echte gebruiksaanwijzing in zit heb ik wel even moeten puzzelen. Wat wel handig is, is dat je ook een eigen ontwerp kan maken met de baan.

Racebaan Vtech

Mijn zoontje van 3 wist ook gelijk hoe het allemaal werkte en eigenlijk versloeg hij zijn oudere broer. Dat de auto’s oplaadbaar zijn vinden wij een hele dikke plus. De baan staat nu al een hele poos opgebouwd en dagelijks spelen ze er even mee. Je krijgt in de doos 1 auto, maar handig is dat je deze Turbo Force Racers ook apart erbij kan kopen. Je kan deze racers zelfs los van de baan gebruiken. Met meer dan 2 Turbo Racers racers is niet aan te raden omdat je dan op elkaar frequentie zit.

Fynn en Mayson aan het racen

Hier in huis zijn de auto boys enorm enthousiast en snappen we dan ook wel waarom ze genomineerd zijn.

Heb jij al gestemd op jouw favoriete speelgoed?

Nog meer interessante artikelen