Adults Only, eigenlijk zegt de naam het al, alleen volwassenen. Als je ooit de kans hebt gehad om op een “adults only” vakantie te gaan, dan weet je dat het een heerlijke ervaring kan zijn. Een vakantie waar je niet wordt geplaagd door huilende baby’s, rennende kleuters of drukke pubers. Een vakantie waar je lekker kunt ontspannen, genieten van het luxe leven en je partner eens extra in het zonnetje kunt zetten. Klinkt perfect toch?

Een Adults Only vakantie, een vakantie zonder kinderen

Als je op zoek bent naar een heerlijke vakantie, zonder kinderen, dan is een Adults only vakantie perfect voor jou. Adults only vakanties zijn steeds populairder aan het worden, en dat is niet voor niets. Een Adults only vakantie betekent dat je volledig kan genieten van alle voorzieningen die een resort of hotel te bieden heeft, zonder dat je wordt gestoord door kinderen. Geniet van een ontspannen sfeer en maak kennis met andere volwassenen tijdens je vakantie. Een Adults only vakantie is echt een vakantie waar je even helemaal weg bent van alle dagelijkse beslommeringen, en waar je je helemaal kan ontspannen.

Dit zijn heerlijke vakanties voor stellen wie geen kinderen hebben en ook niet zitten te wachten op andermans kinderen, maar ook voor ouders die gewoon even geen ouder willen zijn en toe zijn aan rust. Nu tijd voor jezelf en een volgende keer ga je gewoon weer op vakantie met kinderen

Bij een Adults Only vakantie, is het ok logisch dat de faciliteiten ook gericht zijn op volwassenen. Dit kan per hotel heel verschillend zijn. Maar je verblijft vooral onder gelijk gestemden, iedereen is op zoek naar rust en vooral een relaxte vakantie

Adults Only Vakantie

Adults Only vakantie en all- inclusive

Wil je helemaal optimaal genieten en nergens aan hoeven denken? Kies dan voor een Adults Only vakantie op basis van all – inclusive. Je hoeft dan echt helemaal nergens aan te denken en kunt gewoon aanschuiven voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook de drankjes zijn inbegrepen, dus kruip lekker met een boek op een strandstoel en geniet!

Vanaf welke leeftijd is een Adults Only vakantie?

Je zou denken als het gaat om Adults Only dat er alleen volwassenen welkom zijn. In de meeste gevallen is dit ook zo maar er zijn uitzonderen en worden er ook kinderen vanaf 12 jaar toegelaten. Maar over het algemeen is de minimum leeftijd vanaf 16 of 18 jaar.

Adults Only alleen voor mensen met een hoop geld?

Ik hoor wel eens om me heen dat dit soort vakanties alleen is weggelegd voor mensen met een hoop geld. Dit is niet zo. Net als andere vakanties, met of zonder kinderen kun je het zo duur maken als jij zelf wilt.

Adults Only Vakantie

Populaire bestemmingen voor een Adults Only vakantie

Een Adults Only vakantie kun je vieren eigenlijk wel overal ter wereld. Heb je geen kinderen dan maakt het niet uit waar je naar toe vliegt en hoever je van huis bent. Heb je wel kinderen dan kies je waarschijnlijk eerder voor een Adults Only vakantie binnen Europa.

Binnen Europa zijn Spanje, Turkije en Griekenland vaak populaire bestemmingen als het gaat om een Adults Only vakantie. Dit zijn over het algemeen de bestemmingen met veel keus, maar ook keus voor ieders budget.

Tips voor het boeken van een Adults Only vakantie

Nog meer interessante artikelen