Disney fans opgelet! Na meer dan een half jaar gesloten te zijn, komen binnenkort magische dromen weer uit, Disneyland Paris gaat weer open op 17 juni 2021. Wat ontzettend fijn dat we weer mogen gaan genieten van de attracties en de Disney Figuren

Disney fans kunnen opnieuw hun favoriete attracties ervaren in beide Parken, van de spannende Star WarsTM:
Hyperspace Mountain en The Twilight Zone Tower of Terror tot de familievriendelijke Peter Pan’s Flight en
Ratatouille: The Adventure. Dankzij het werk van Magic Keepers tijdens de tijdelijke sluiting, ziet het resort
er mooier uit dan ooit met haar perfect onderhouden 400 hectare groene gebieden en 7400 vierkante
meter bloembedden.

Selfie spots en verrassende optredens

Er komen veel selfie spots en verrassende optredens in de Disney Parken met Disney, Pixar, Marvel en Star WarsTM Figuren. De Figuren verschijnen op nieuwe manieren en soms op onverwachte plekken. Een nieuwe galactische ervaring met Star Wars legendes wordt toegevoegd, samen met de terugkeer van The Cheshire Cat Express Train met vrienden uit Alice in Wonderland, Mickey, Minnie en hun vrienden, de Marvel Superhelden en Anna en Elsa.

Selfie Spot Disney

Cars Road Trip opent bij de heropening van Disneyland

In het Walt Disney Studios Park zal vanaf de heropening ook de nieuwe attractie Cars Road Trip geopend worden. Cars Road Trip is de vervanger van de Studio Tram Tour. Tijdens een roadtrip op Route 66 met Cars thema, ontdekken je lokale natuurwonderen, zoals ’s werelds grootste slotbout en de Cars-tastrophe Canyon, terwijl ze populaire Figuren
tegenkomen zoals Bliksem McQueen en Takel. Het Walt Disney Studios Park is DE plek waar Pixar dromen speelser
zijn dan ooit.

Cars Road Trip

Opening Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Na lang wachten zal op 21 juni 2021 Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel zijn deuren openen. Dit ambitieuze hotel viert de Marvel Superhelden en hun verhalen, maakt Marvel dromen machtiger dan ooit en dompelt gasten onder in de cultuur en levendige energie van New York City. Dit viersterrenhotel, ingericht als een kunstgalerie in New York, brengt een eerbetoon aan de thuisplaats van vele Marvel Superhelden en hun bedenkers en biedt eersteklas comfort en persoonlijke service.

Disney Hotel New York The Art of Marvel

De Disney hotels gaan geleidelijk open

Niet alle hotels zullen bij de heropening geopend zijn, dit zal in fases gaan en afhankelijk zijn van de situatie opdat moment. Dit is de planning:

Je kunt er ook voor kiezen om een hotel in de buurt van Disney te boeken -> klik hier

Renovaties en opknapbeurten

Disneyland Paris heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten en zijn tijd goed besteed. Er zijn vele onderhoudswerkzaamheden gedaan, zodat de parken er weer prachtig uitzien bij de opening. Blanche – Neige (Sneeuwwitje) en Les Voyages de Pinocchio (Pinokkio) hebben onverwacht nu al een opknapbeurt gekregen. Dit was niet in de planning maar door de lange sluting hebben ze dit nu al gedaan. Er is een flinke verfbeurt geweest en er zijn led- lampen opgehangen. Het effect zou geweldig zijn, heel veel diepte en levendigheid!

Ook de Main Street is onderworpen aan een opknap beurt en is de renovatie van Buzz Lightyear Laser Blast ook helemaal voltooid. Orbitron, de raketjes zijn helemaal verwijderd voor onderhoud. Het kasteel van Doornroosje staat nog in de steigers en de verwachting is dat in het voorjaar van 2022 de grote renovatie is afgerond!

Meer lezen over Disneyland Parijs


Nog meer interessante artikelen