Op vakantie gaan en hierbij heel veel mooie foto’s en herinneringen maken dat pas helemaal bij ons als gezin. We gaan graag lekker er op uit, lekker struinen in het bos. Schelpen zoeken op het strand of lekker op vakantie of een weekend weg. Als je ons vraagt waar het liefst te vinden zijn, dan zullen we Disney zeker noemen.

We mochten van Floop Photography een 3D foto bestellen en hier waren we erg blij mee. Een 3D foto heeft toch altijd wel iets magisch. Disney heeft voor ons iets magisch en 3D ook dus onze Floop zou een Disney foto worden.

Floop photography

Floop Photography is nog niet zolang bezig en heeft iets ontwikkeld om foto’s 3D te maken en deze ook te printen. Op deze manier ontstaan er prints met een realistische diepte.

Of het nu nieuwe foto’s zijn of al wat oudere foto’s , Floop rekent de natuurlijke diepte uit en printen dit uit op speciaal lensmateriaal. Ze kunnen dus echt elke foto Floopen! Het resultaat is een foto die meer tot leven komt.

Onze Floop foto

Ik wist dat het een foto van Disney moest worden omdat Disney voor ons zeker afgelopen jaar het meest geweldige is geweest. Ondanks alle hectiek in de wereld en ondanks de mondkapjes die we moesten dragen is daar gewoon magie. Als je eenmaal binnen bent dan waan je jezelf in een wereld vol magie. Hoe gaaf is het om een foto van Disney dan om te laten zetten in een 3D. foto. Op deze manier krijg je de magie van Disney ook een beetje thuis.

Ik kan je zeggen, heel gaaf. Ik heb 2 verschillende foto’s gebruikt en verschillende materialen. De landscape foto is er 1 van mijn jongens in het Walt Disney Studio Park bij een voor velen bekend beeld. Ze zien er super uit en ze springen echt van de foto af. Het is een mooi formaat van 20 bij 30 en doordat deze zo stevig is kun je deze foto heel makkelijk ergens neerzetten.

Floop foto 3D landscape

De ander is een poster en is zeker mijn favoriet, of het nu komt door de foto of het formaat? Het zal zeker een combi zijn, het is een schattige foto van mijn kleinste zoon met Tinkerbell op zijn handje. Deze foto laat door zijn 3D effect echt heel goed alle magie zien waarom wij zo graag in Disney komen

Floop foto 3D poster

Voor mij is een 3D foto echt een meerwaarde om te hebben. Wij zijn als gezin gek op magie en door deze foto van Disney te Floopen is er altijd magie in ons huis! Je kunt jou fotowand er super mee opleuken!

Met welke Disney foto zou jij wat extra magie in huis willen halen?

Nog meer interessante artikelen