De schrijvers van het boek Instaproof Kirsten Jassies en Joyce Nafzger kunnen zich geen wereld voorstellen zonder Instagram. In het boek nemen ze je mee om in 15 stappen naar een Insta succes te komen. Vele praktische tips en tricks staan er in dit prachtige boek.

Ben jij al Instaproof?

Instaproof

Instaproof, een plaatje om te zien

Wauw alleen al voor de vormgeving zou je dit boek in huis moeten hebben. Het ziet er prachtig uit en het boek nodigt uit om gelezen te worden. Instaproof staat vol met leuke plaatjes en foto’s van Instagram. Het is gemaakt door de mooie plaatjes die anderen op Instagram plaatsen. Ik vind het boek dan ook een extra bijzonder boek omdat mijn Zus, Kim van Food, Health and Happiness een paar maal genoemd word in het boek. Kim is actief op Instagram en is zeker voor een groot deel Instaproof! Ik zou zeggen neem zeker eens een kijkje op haar mooie feed.

Door al die mooie plaatjes in het boek en de mooie vormgeving heb je gelijk zin om zelf aan de slag te gaan!

Instaproof

Instaproof! in 15 stappen naar succes

De titel van het boek zegt het al, in 15 stappen naar succes op Instagram.  Instaproof is een leuk en mooi boek voor iedereen die interesse heeft in Instagram. Wil jij het maximale halen uit Instagram omdat je bijvoorbeeld een webshop hebt en je producten wilt verkopen, of als blogger/ influencer geld wilt verdienen met je blog dan is dit boek perfect om er naast te houden. In 15 stappen naar succes op Instagram!

Instagram is met bijna 1 miljard gebruikers wereldwijd heel veel meer dan alleen maar plaatjes kijken. Vele Nederlanders gebruiken Instagram om zijn of haar verhaal te vertellen aan de wereld.

Het boek geeft je inzicht hoe Instagram nu eigenlijk werkt en wat je kan doen om op te vallen. Er staan verschillende tips en tricks in die je gelijk in de praktijk kan toepassen. Met het boek er naast heb je een plan om van jouw Instagram een succes te kunnen maken!

Nog niet Instaproof, maar wel enthousiast!

Ik was gelijk enthousiast toen ik het boek zag, het is prachtig vorm gegeven zoals Uitgeverij Snor voor mij ook bekend staat. Het is een heerlijk boek om te lezen, ik had het dan ook zo uit gelezen.

Instaproof

Instaproof is echt gemaakt voor en door Instagrammers. Zo leuk dat er verschillende Instagram account beschreven zijn met elk hun eigen verhaal en tips en tricks. Door deze echte voorbeelden kun je ook zien wat echt werkt en wat niet.

Zelf ben ik nog niet heel serieus bezig met Instagram  , voor nu is het echt een hobby of leuk om overal te kijken. Instaproof is een handboek voor als je er meer uit wilt halen, ik ga zeker de tips en tricks uit het boek toepassen om te kijken wat het me brengt. Het boek neemt je stap voor stap mee, leert je structuur aan te  brengen, doelen te stellen en efficient te werken. Dat kan ik zeker gebruiken, want als het om Instagram gaat, doe ik eigenlijk maar wat. Stories gebruik ik eigenlijk heel weinig of niet, maar blijkt eigenlijk wel heel goed te zijn om nieuwe mensen te bereiken. Mijn interesse is breed en daardoor weet ik nog niet precies hoe ik mijn feed eruit wil laten zien. Het lijkt me gaaf om ook een mooie en rustige feed te hebben. Ik ben dol op foto’s maken, zowel met mijn spiegelreflex camera als de smartphone. Je telefoon heb je altijd bij en zo worden er wel eens plaatjes geschoten voor Instagram. Nu nog zonder plan ..

Mocht je leuke tips en tricks willen hebben voor het fotograferen met je telefoon? Lees dan zeker Snap, fotograferen met je smartphone eens.  Ook in dit boek worden verschillende tips gedeeld voor een goede foto. En eerlijk is eerlijk, heel Instagram draait om een mooie feed met mooie foto’s!

Ik vind het boek zeker een aanrader, alleen al door de vormgeving zou je het in je kast hebben willen staan! Als ik straks wat meer tijd heb, ga ik zeker met de tips uit dit boek aan de slag. Eerlijk is eerlijk ik kijk hier nu al naar uit!

Ook benieuwd naar dit boek? Instaproof is voor 17,50 te koop bij bol

Instaproof

 

#spon

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer interessante artikelen