Wat is jouw lievelingskleur? Hou je van leeuwen met citroenlimonade of roodkapje en een rode raceauto? Of liever een groen marsmannetje met een dinosaurus als huisdier. Van hemelsblauw tot knalgeel neemt je in het boek mee langs allemaal kleuren en woordjes. Een prentenboek om samen met jouw kindje te lezen en te bekijken.

Ben jij ook zo gek op prentenboeken?

Van hemelsblauw tot knalgeel

Van hemelsblauw tot knalgeel is een groot formaat zoekboek met verschillende kleuren. De kleuren geel, oranje, rood, roze, lila, blauw, groen en de kleuren van de regenboog hebben de hoofdrol in dit vrolijk gekleurde boek.

van hemelsblauw tot knalgeel

Verschillende opdrachten

Het prentenboek heeft verschillende opdrachten in het boek staan. Zo staat er bij  elke kleur een tel- of een aanwijsopdracht. Ook is er op elke pagina een muis verstopt die je kan zoeken.

van hemelsblauw tot knalgeel

Samen lezen

Wij vinden het heerlijk in huis om zelf te lezen of voorgelezen te worden. Samen lezen met de kleinste man is heerlijk om te doen. Hij vindt het heerlijk en kan ook zelf helemaal genieten van een boekje en de plaatjes die erin staan. In het boek “van hemelsblauw tot knalgeel” is genoeg te zien en het vingertje gaat ook steeds naar een ander plaatje. Lezen is niet alleen gezellig en leuk om te doen maar ook erg leerzaam en goed voor de spraak en taalontwikkeling.

Het boek wordt regelmatig gepakt en “gelezen”, wij vinden het dan ook een super boek!

Welk prentenboek zou iedereen moeten lezen?

* Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking

Nog meer interessante artikelen

8 reacties

  1. Wat een leuk boek zeg! Vanaf welke leeftijd is deze geschikt? Mijn dochtertje is nu 16 maanden.

  2. Wat een leuk prentenboek met al die kleurtjes. Mijn meiden verslonden altijd dat soort boeken

  3. Wat leuk zo met de kleuren! Lekker kleurrijk. Ik kan begrijpen dat hij vaak gepakt wordt.

  4. Wat een mooi kinderboek is dat! Het spreekt mij ook aan. De tekeningen vind ik mooi en door de kleur oogt het vrolijk.

  5. Aahh wat een leuk boek! Hier is de grote dikkie dik met kleine verhaaltjes favoriet! Er staan wel 100 verhaaltjes in, maar ze kiest altijd dezelfde drie ?
    En dat deed mijn zoon ook toen ie klein was, zo geinig!

Reacties zijn gesloten.