Zoek je een waterpark op het eiland Kos? Hieronder heb ik de 3 waterparken voor je op een rij gezet. Deze aquaparken zorgen voor heel veel waterpret op het eiland Kos. Deze waterparken hebben heel veel glijbanen en andere leuke zwemactiviteiten. De waterparken liggen verspreid over het eiland Kos.

Lido waterpark

Lido Waterpark is een van de grootste en meest populaire waterparken op het eiland Kos. Het park biedt een groot aanbod aan attracties en activiteiten voor alle leeftijden. Van spannende glijbanen tot ontspanningsruimtes. Het park is vooral populair onder gezinnen, omdat het veel speeltuinen en zwembaden heeft die speciaal zijn ontworpen voor kinderen.

Een van de grootste trekpleisters van Lido Waterpark is de ‘Black Hole’ glijbaan, een duizelingwekkende achtbaan die je door tunnels en bochten voert. Er is ook een groot golfslagbad waar je kunt surfen op de golven, evenals een lazy river waar je kunt ontspannen en genieten van het landschap.

Het park biedt ook verschillende restaurants en snackbars waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Lido Waterpark is een must-visit voor gezinnen die op zoek zijn naar een dag vol plezier en avontuur.


Aquatica Aquapark

Aquatica Aquapark is een van de nieuwste waterparken op Kos en biedt een unieke ervaring voor bezoekers. Het park heeft een groot aantal attracties en activiteiten, waaronder een groot zwembad met een swim-up bar, een kinderbad en verschillende glijbanen, waaronder de ‘Crazy Cone’ en de ‘Kamikaze’.

Een van de unieke kenmerken van Aquatica Aquapark is het ‘Water Circus’, waar bezoekers kunnen genieten van verschillende acrobatische en circusacts die zich afspelen in en boven het water. Er zijn ook verschillende restaurants en snackbars waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.

Aquatica Aquapark is een geweldige plek voor iedereen die op zoek is naar een unieke en spannende ervaring. Het park heeft voor elk wat wils, van ontspanning tot actie en adrenaline.


Mitsis Waterpark

Mitsis Waterpark is een van de meest luxe waterparken op Kos en biedt een oase van plezier en ontspanning voor bezoekers. Het park heeft verschillende zwembaden, waaronder een groot golfslagbad, en verschillende glijbanen, waaronder de ‘Space Bowl’ en de ‘Free Fall’.

Een van de hoogtepunten van Mitsis Waterpark is de swim-up bar, waar je kunt genieten van heerlijke cocktails en drankjes terwijl je in het zwembad ontspant. Het park biedt ook verschillende restaurants en snackbars waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en snacks.

Mitsis Waterpark is een geweldige plek om te genieten van een dag vol plezier en ontspanning in de zon. Het park biedt een luxe ervaring voor bezoekers die op zoek zijn naar een hoogwaardig waterpark.

Waterparken Kos

Boek je vakantie naar Kos


Nog meer interessante artikelen