Posters of foto’s de muur blijven ook in 2021 ontzettend populair. Het is een manier om een eigen persoonlijke touch te geven aan jouw interieur. Dit zijn de trends op postergebied in 2021.

Posters in het interieur

Het moge duidelijk zijn dat we het afgelopen jaar vaker binnen hebben gezeten dan ooit. Of nou ja binnen, de meeste mensen waren vooral in en om het huis te vinden. Jouw huis was en is echt een prettige plek om te zijn. Je maakt er herinneringen, je vindt er rust en je zorgt ervoor dat je weer opgeladen de volgende kunt beginnen.

Het is dus fijn om een fijne plek te hebben met mooie posters en foto’s aan de muur. Maak een mooie posterwand en voeg een persoonlijk tint toe en voel je helemaal op je gemak en thuis in je eigen huis.

Posterstore heeft prachtige posters wat is gedrukt op duurzaam geproduceerd papier en van hoge kwaliteit. De prints zijn FSC gekeurd en hebben het Nordic Swan Ecolabel. Kies een mooie bijpassende lijst en zo komt de poster nog beter uit en tot zijn recht. Kies vooral wat bij jouw interieur past, wat je blij maakt en zorg voor het ultieme thuisgevoel. Bij Posterstore vind je heel veel soorten designs, tijdloos maar trendy!

>> Wist je dat er elke dinsdag een nieuwe postercollectie online komt?

Dit zijn de postertrends van 2021!

Zwart Wit

Zwarte witte tinten zijn kleuren van posters die elk jaar blijven terug komen. Het is tijdloos en past bij elk interieur. Wat je ook steeds meer ziet, zijn teksten & quotes op de muur. Teksten kunnen enorm inspirerend zijn of gewoon ontzettend grappig.

Roze

Roze is op het moment ontzettend hip en trendy. Niet alleen in de mode maar ook voor aan de muur. Prachtige foto’s met roze bloemen of een gave roze tram. Het zijn de pasteltinten die zorgen voor rust in huis en hoe gaaf is roze aan de wand!

Natuur en groentinten

Planten en natuurtinten zijn hip en dit kun je ook terug vinden in de posters voor op de muur. Mensen halen de natuur meer naar binnen en mensen hebben steeds meer planten in huis. Ook zie je het terug in de trend, groene wanden en accessoires zijn hip! Je ziet het terug in foto’s van botanische planten of een prachtige groene omgeving. Ook dieren voor aan de muur zijn gewild, neem als voorbeeld Schotse hooglander. Dit prachtige beest wil iedereen wel aan de muur.

Je ziet prachtige stranden of andere mooie vakantie kiekjes terug komen. Wie wil geen posterwand vol met prachtige plekken, dan is het net of je op vakantie bent!

Ook wij hebben een postermuur!

Het is tegenwoordig niet meer hip om een enkele poster of foto op te hangen. Wat in 2021 wel hip en trendy is, is een posterwand als wanddecoratie. Ga je ook voor een muur vol foto’s hou er dan rekening mee om meerdere afbeeldingen te kiezen die bij elkaar passen. Leuk is om te spelen met verschillende formaten. Denk aan afwisseling tussen foto en teksten en bijvoorbeeld een lijn tekening.

Ik vind het heerlijk om ideetjes op te doen voor in het interieur en vind het fijn om eigen foto’s een mooie plek te geven. Een fotowand, staat al jaren op de planning maar is er nog niet van gekomen. Een soort van posterwand ( dan wel op schapjes) hebben we nu gerealiseerd. Als je de trap naar boven loopt hebben we een wanddecoratie opgehangen, maar het was steeds zo rommelig. Nu hebben we bij Posterstore mooie afbeeldingen uitgekozen. We hebben gekozen met het woord reizen en vakantie in ons achterhoofd want dit is wat wij graag doen en hier worden we altijd blij van. De posters moesten op de planken passen en we kozen dan ook voor verschillende formaten en afgewisseld met teksten. De keuze viel op zwart- wit posters omdat ik zelf groot fan ben van zwart- wit fotografie. Daarnaast kozen we voor de Schotse hooglander in kleur. Deze is een echte eye- catcher en zeker favoriet van de kinderen. De teksten die we uitzochten, geven stof tot nadenken en de let’s get naked.. Vinden we gewoon geweldig!

Heb jij een fotowand of een posterwand in huis?

Wil jij nu ook van deze toffe posters voor thuis? Met xenia35 ontvang je 35% korting op jouw bestelling!

Nog meer interessante artikelen

2 reacties

Reacties zijn gesloten.