Ik heb een echte boekenwurm in huis. Thijmen vindt het heerlijk om te lezen. Vaak trekt hij zich terug op zijn kamer om even aan de drukte te ontsnappen en pakt dan een boek of even lekker voor het slapen gaan. Graphicnovel is hier zeker favoriet en er is een nieuwe serie die met plezier gelezen zal worden: Slimme Rik, niet openen!

Slimme Rik

Lezen is een heerlijke manier van ontspannen

In de drukte van de dag is het goed om voor ontspanning te zorgen. Zeker de kinderen in deze tijd moeten van alles en dan is ontspanning fijn! Om te ontspannen gaan wij lekker wandelen of we lezen een boek. Thijmen is groot fan van de graficnovelserie boeken. Niek de Groot, Kapitein onderbroek en het leven van een loser worden met veel plezier het liefst in 1 dag uitgelezen. Door te lezen kan hij ontspannen en ontsnappen aan de drukte van de dag.

Slimme Rik, niet openen!


Niet openen! is het eerste deel in de nieuwe hilarische graphicnovelserie Slimme Rik. Perfect voor lezers van 8 jaar die houden van de humor en de stijl van series als Het leven van een Loser en Niek de Groot. Dit boek is makkelijk te lezen en zit boordevol grappen!  

Slimme Rik kan het niet helpen dat hij werd geboren met een supertalent als dat van Vincent van Gogh. En zoals veel artiesten voelt Rik zich onbegrepen. Niemand gelooft dat aliens hem in de gaten houden. Alleen Puck luistert naar zijn verhalen, maar ja… zij wil psychologe worden en oefent graag op Rik. Pas wanneer Rik ontdekt dat zijn meester zelf een ruimtewezen is, lopen de zaken echt uit de hand.

Geweldig boek!

Of je nu een boekenwurm bent of lezen eigenlijk helemaal niet tof vind dan is dit toch een super leuk boek. Het boek leest makkelijk weg en de letters zijn niet heel klein. Er zitten veel grappen in en leuke plaatjes. Een geweldig boek! Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar deel 2!

Boek specificaties

  • Auteur:                                  Mark Parisi
  • Uitgeverij:                          Uitgeverij de Fontein
  • Jaar van uitgave:                2019
  • Prijs:                                        15,50
  • ISBN:                                       9789026146657
  • onder andere te koop bij bol.com
Slimme Rik

Nog meer interessante artikelen