Hier in huis lezen we altijd heel erg graag en reviewen een boek dan ook met plezier vandaag het boek: Zijn we weer vriendjes?. Een prachtig prentenboek over vriendschap dat zeker een lach op je gezicht tovert. 

Zijn we weer vriendjes?

Vroeger waren Max en Joris de allerbeste vrienden. Op een dag kregen ze ruzie, wie er begonnen is? Dat weten ze inmiddels niet meer. Max en Joris zeggen geen woord meer tegen elkaar. Ze praten alleen via hun vrienden met elkaar.

Zijn we weer vriendjes?

Ken je het doorvertel spelletje van vroeger nog? Iemand fluistert iets in je oor en de laatste moet zeggen wat er is ingefluisterd. Vaak kwam er een heel ander antwoord uit, wat natuurlijk voor veel gezelligheid zorgde. Ook bij Max en Joris worden de berichten via vrienden doorverteld, maar of hier de berichten wel goed aankomen? Dat lees je in de leuke, grappige maar zeker ook hartverwarmende verhaal.

Zijn we weer vriendjes?

Wat vonden wij ervan?

Zijn we weer vriendjes? is een hartverwarmend boek over vriendschap. De dieren hebben eigenlijk helemaal geen zin om de boodschap tussen de vrienden door te geven en luisteren maar half. Het is grappig geschreven en de plaatjes zijn erg mooi geïllustreerd. Dit boek is inmiddels al meerdere keren voorgelezen en blijft erg leuk! Het zorgt voor een lach op je gezicht! De uitdrukkingen van de dieren zijn heel goed zichtbaar en zeker de moeite waard om een gesprek met je kind aan te knopen. Ben jij wel eens boos? Hoe kijk je dan? Wij hebben samen ook het fluister spel gedaan en dat was natuurlijk erg grappig en leuk!

Zijn we weer vriendjes?

Specificaties

  • Auteur:                                    Katja Reider
  • Illustrator(s):                        Henrike Wilson
  • Uitgeverij:                              De Vier Windstreken
  • Jaar van uitgave:                2017
  • Prijs:                                           14.50
  • ISBN:                                         9789051166002
  • Te koop bij:

Nog meer interessante artikelen

1 reactie

Reacties zijn gesloten.