Besparen wie wil dit nu niet! Iedereen wil wel geld overhouden aan het einde van de maand zonder er niet teveel plezier en comfort te hoeven in leveren, maar hoe dan? Wil jij ook meer gaan besparen, dan is dit boek echt iets voor jou!

Hack je budget

Hack je budget is een boek welke je meeneemt om ook in tijden van crisis op een snelle en zeker ook makkelijke manier te kunnen besparen en dus uiteindelijk geld over te houden.

In dit boek worden 365 beproefde en slimme tips gedeeld met handige stappenplannen die meteen geld zullen opleveren. Op deze manier geeft het je de mogelijk om te sparen voor iets wat je wil of omdat je meer rust in je hoofd wilt. Heb je jouw financiële zaken op orde zal dit zeker een hoop rust en meer energie geven.

Van kleine slimme acties die je portemonnee een extra euro opleveren tot flinke budgetkrakers die je 100 euro of meer opleveren”

Besparen

365 beproefde en slimme tips

Het boek begint met het verhaal van van Dagobert Duck, wie kent deze rijkste eend ter wereld niet? Hij is niet rijk geboren maar is begonnen met schoenen poetsen, waardoor hij in het bezit kwam van zijn geluksdubbeltje. Dagobert laat zien dat je niet in 1 keer enorm rijk zal zijn, maar dat het niet erg is om klein te beginnen.

Het is duidelijk dat als je niks doet, dan zul je ook niks winnen en eigenlijk ben je dan geld aan het verliezen. Hack je budget laat je inzien dat iedereen geld kan besparing goed is. Je zult zien dat als het je eenmaal lukt om te besparen, je fanatieker zal zijn en het je nog meer zal opleveren.

Besparen Hack je budget

In het boek zitten verschillende hoofdstukken waar je tips krijgt om geld te besparen met:

  • Goede raad: Zo is het bijvoorbeeld logisch dat je niet zult sparen als je het geld aan het uitgeven bent, het belangrijk is om op de kleintjes te letten. Maar het is ook belangrijk om inzicht te hebben in hoe je er financieel bij zit.
  • Minstens 1 euro: Kook grotere porties, vries het in en eet hier op een ander moment van. Koop huismerken. Bak zelf brood, taarten en lekkers. Dit zal op de lange termijn geld opleveren. Je zal eerst moeten investeren in bijvoorbeeld een broodbakmachine..
  • Minstens 5 euro: Check elke maand je bandenspanning. Je banden slijten minder snel, je zal veiliger en zuiniger rijden. Er zijn tankstations waar je gratis dit kan controleren. Doe je voordeel met aanbiedingen, maar koop alleen aanbiedingen van producten die je normaal ook zou kopen. Hou een kliekjesdag eens per week.
  • Minstens 10 euro: Ga op bonnen jacht, met kortingsbonnen kun je veel geld besparen. Uitjes hoeven geen geld te kosten, tijd samen is onbetaalbaar. Bespaar op stroom, denk bijvoorbeeld aan de lampen.
  • Minstens 20 euro: Door heel vroeg boodschappen te doen, je bent nog helemaal bij en koopt alleen wat je nodig hebt. Maak een weekmenu, doe zo voor een week boodschappen. Online boodschappen voorkomt impuls uitgaven. Winkel in je eigen kast.
  • Minstens 50 euro: Probeer bij te verdienen met je hobby. Koop een SodaStream , niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu
  • Minstens 100 euro: Verkoop je auto. Leef gezond en stop als je rookt met roken. Op jaar basis kan dit je 2500 euro opleveren. Bespaar op verzekeringen, neem bijvoorbeeld je zorgverzekering onder de loep en bespaar. Verminder afval, leef duurzamer en zorg dat je het afval scheidt.

In totaal zitten er 365 tips in het boek om te kunnen besparen, het zullen tips zijn welke je echt gelijk gaat toepassen en welke even geduld nodig hebben..

>> Meer informatie over het boek vind je hier

Het zijn je gedrag en gewoontes die bepalen of jij gezond door het leven gaat, niet de hoogte van je inkomen

Over de schrijfster: Sara van Wesenbeeck

Sara van Wesenbeeck is een ervaren coach, consultant en een veelgevraad expert in de media in zowel binnen als buitenland. En ze heeft al verschillende bestsellers op haar naam staan zoals: Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme bugetboek en Rust in huis en je hoofd. Deze boeken hebben al vele tienduizenden mensen in beweging gezet op weg naar een rijker leven.

Hoe bespaar jij?

Nog meer interessante artikelen

2 reacties

  1. Wat veel tips, zit ook aan een klein budget vast en ben super benieuwd of het mij lukt om te besparen. Alle beetjes helpen is het niet?!!

Reacties zijn gesloten.