100% Coco Berlin is het vierde deel in de razend populaire 100% Coco serie van Niki Smit. Meiden vanaf 10 jaar kunnen hun hart ophalen, want na de verfilming van 100% Coco en het succes van deel 3 is er dan eindelijk een nieuw deel; 100% Coco Berlin.

Als mama van 3 jongens komen er maar weinig meidenboeken in huis. Toch wilde mijn oudste zoon dit boek best lezen en er een stukje over schrijven. Heel enthousiast was hij niet want het boek bleef maar liggen! Daarom wil ik je voorstellen aan Iris!

Iris

Iris is 10 jaar. Ze is dol op musicals, lezen, spelletjes en kletsen met haar vriendinnen. Iris houdt heel erg veel van katten en dan vooral haar katten Joep en Jerry.

Iris was gelijk enthousiast om dit boek te lezen en er een review over te schrijven, ze leest altijd heel erg graag en ook dit boek was binnen een paar dagen uit! Lees gauw verder wat Iris over dit boek heeft geschreven.

100% Coco Berlin, dagboek van een modevlogger

Het boek gaat over een meisje Coco die heel veel van mode houdt. Ze heeft een blog de Style Tiger en een instagrampagina met heel veel volgers.

Coco wilt graag gaan vloggen dus besluit ze om een video op te nemen. Als ze de reacties onder haar eerste video bekijkt zakt de moed haar een beetje in de schoenen. Maar ja; ze heeft ook geen video’s over mode gemaakt en dat is wat haar fans willen.

Op school moet ze een stage gaan zoeken. Haar juf stelt aan Coco voor om haar stage in de wasserette te doen. Maar daar heeft Coco natuurlijk geen zin in ze wil bij coole modebedrijven zoals Victor&Rolf haar stage doen. Ze moet een presentatie maken over de stage die ze wil lopen. Maar Coco heeft een ander idee, ze wil er een vlog over maken dus gaat ze naar verschillende bedrijven om iets op te nemen

Wanneer de juf de video heeft gezien, zegt ze dat Coco het mag proberen maar als ze geen stage vindt dat ze dan alsnog naar de wasserette moet
Coco maakt brieven voor de modebedrijven en filmt dat. En ze wil ook de reactie op de antwoorden van de bedrijven filmen zodat ze dat aan elkaar kan monteren.

En nu maar hopen dat de bedrijven staan te popelen om Coco een dag of langer in dienst te nemen ……..

Wat vond Iris van het boek 100% Coco

100% Coco is een heel leuk boek. De kaft ziet er vrolijk uit en je krijgt als extraatje leuke stickers erbij.
Het verhaal is grappig en er zitten leuke verrassingen in verstopt. Daarmee bedoel ik dat in het verhaal wendingen zijn die je niet verwacht. Ik vind het boek een echte aanrader

100% Coco

Lieve Iris, dank je wel voor deze review!

Kennen jullie het boek 100% Coco al?

Groetjes Xenia

Nog meer interessante artikelen