Wij zijn als gezin grote Disney fans! We kijken met regelmaat een leuke disneyfilm en zijn regelmatig te vinden in Disneyland Parijs. Het is heerlijk om je te begeven in deze magische wereld

Disney on Ice is ook zo’n leuk familie uitje en gelukkig iets dichter in de buurt. Dit jaar is dit Magische IJsfestival te zien van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht.

Wij hebben deze show gezien in Rotterdam en vonden hem geweldig. Ook mijn zoontje van 3 vond het geweldig. Gelukkig kwam Olaf als een van de laatste waardoor hij helemaal geboeid bleef tot het einde.

Disney on Ice Magisch IJsfestival

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen.

Disney on Ice Vaiana en Maui

Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna enElsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren.

Frozen

Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin.

de kleine zeemeermin

Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel.

Rapunzel

Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.

Belle en het beest

Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland!

Praktische informatie

Data: van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht.
Tickets:
Rotterdam:vanaf € 16,50, Family Packs vanaf €71
Utrecht: vanaf € 18,50, Family Packs vanaf €80
Voor meer informatie & ticketverkoop check-> DisneyOnIce.nl

Disney on Ice

Groetjes Xenia

-> vier 2 maanden kerst in Disneyland Parijs

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴∴

Nog meer interessante artikelen