Het Dreambody Plan is het nieuwe boek van topcoach Asja Tsachigova dat sinds kort in de winkel ligt. Het helpt je te ontdekken wat je wilt veranderen aan je lichaam, daarop te focussen en dat als motivatie te gebruiken om in korte tijd fantastische resultaten te behalen. Of je wilt afvallen of gezonder wil leven, dit compacte, praktische en doelgerichte boek helpt je om jouw dromen waar te maken en het beste uit je lijf te halen. Met de hulp, kennis en praktische tips van Asja is een dreambody voor iedereen haalbaar.

Het Dreambody Plan Asja Tsachigova

Asja Tsachigova 

studeerde economie en management en behaalde daarna haar bachelor in fysiologie, voedingsleer en ziektepreventie. Sinds 1996 begeleidt ze in haar eigen praktijk mensen met gewichts- en gezondheidsproblemen en publiceerde ze vijf succesvolle boeken, waarvan inmiddels bijna 40.000 exemplaren werden verkocht.

Vorig jaar moest Asja door de ziekte van Lyme zelf flink gas terugnemen. Een frustrerende periode, waarbij ze het gevoel had stil te staan, terwijl ze druk bezig was haar bedrijf uit te bouwen en overal kansen zag. Ze miste de energie, haar lijf was op! Haar nieuwe boek komt voort uit deze periode. Asja begon te fantaseren over een droomlijf: wat is dat eigenlijk? En hoe kun je dit bereiken op een gezonde en blijvende manier? Het Dreambody Plan geeft hier een onderbouwd en haalbaar antwoord op -> Change your life, get your dreambody.

Het Dreambody Plan Asja Tsachigova

Blijvend resultaat

Het boek is fris en overzichtelijk vormgegeven in een compleet 12 wekenplan, omdat wetenschappelijk is bewezen dat dit de ideale periode is om gewoonten blijvend te veranderen. Als je het voedingsplan combineert met de bewegingsoefeningen en ook Asja’s andere tips op het gebied van mindset, motivatie en beauty ter harte neemt, dan boek je in korte tijd fantastische resultaten, gegarandeerd. Wat duizenden andere vrouwen konden, kun jij ook! Binnen 12 weken zul je:

 • je gezond en fit voelen,
 • bruisen van energie,
 • geen last meer hebben van lichamelijke kwaaltjes en ongemakken,
 • afvallen en je ideale gewicht bereiken,
 • een mooi figuur en strakke buik creëren,
 • er jong en stralend uitzien,

Bonus

Als je Het Dreambody Plan gaat toepassen met als doel om af te vallen en er jonger uit te zien, dan gaat je gezondheid ook vooruit. Als je aan de slag gaat om je gezondheid te verbeteren, creëer je tegelijkertijd een strakker en jonger lichaam. Het maakt dus niet veel uit welk doel je jezelf stelt; met Het Dreambody Plan krijg je de tweede uitkomst er als bonus bij. Gratis en voor niets.

Het Dreambody  Plan | Asja Tsachigova | ISBN 978 94 005 0970 2 | € 20,- | A.W. Bruna Uitgevers | 

Wat vond ik van dit boek?

Toen ik het boek voor de eerste keer doorbladerde zag het er gelijk aantrekkelijk uit om te gaan lezen. Op de voorkant staan “aantrekkelijke” woorden/ zinnen waardoor ik zeker geprikkeld werd om te gaan lezen. Ik werd er nieuwsgierig van hieronder schrijf ik het even voor je op, benieuwd of het bij jou ook nieuwsgierigheid opwekt!

 • Het Dreambody Plan
 • Mindset
 • Voeding
 • Training
 • Ontspanning
 • 12 weken
 • 66 recepten
 • Change Your Life
 • Get your dreambody!

Het Dreambody Plan Asja Tsachigova

Vol enthousiasme ben ik aan het boek begonnen. Wat ik als prettig heb ervaren is het persoonlijke stukje wat er in verwerkt is. En het stukje inleiding wat je nodig kan hebben zoals bijvoorbeeld tips om gemotiveerd te blijven. Handig want vaak haken mensen toch op een gegeven moment af als ze net enthousiast zijn begonnen. Motivatie is eigenlijk zoals het boek beschrijft opgebouwd uit verschillende stappen. Behoefte -> Doel (wens/droom) -> verwachting -> prikkel -> actie -> resultaat evalueren.

Handig zijn ook de recepten in het boek, de weekmenu’s en de oefeningen die je thuis kan doen in plaats van in de sportschool!

Heb ik resultaten geboekt?

Ik ben enthousiast begonnen en haalde gelijk de benodigde boodschappen in huis. Ik wilde niet perse afvallen maar me wel weer een beetje meer fit voelen. Mijn mindset zou wel wat mogen veranderen en alle resultaten die daarbij horen zouden super zijn!

Het plan bestaat uit 12 weken en is opgedeeld in 4 fases. Per fase is er een week menu voor je uit geschreven, super handig. Helaas werd ik in de eerste fase heel erg ziek en nog steeds sukkel ik enorm. Mijn kinderen zijn heel erg ziek geweest en zelfs opgenomen geweest.

Hoe graag ik ook wilde en hoe gemotiveerd ik ook was waren mijn randvoorwaarde niet helemaal in orde en ben ik het 12 weken plan nog niet gaan volgen. Het plan is er nog steeds wel! Wel heb ik verschillende recepten uit het boek gemaakt en hier zal ik binnenkort de recepten van delen, want ze zijn de moeite waard! Ook de oefeningen die erin staan zijn heel handig en doe ik zo nu en dan.

Ondanks dat ik niet het plan heb gevolgd ben ik enthousiast en zou ik het boek aan iedereen aanraden!

Recept: frittata muffins uit Het Dreambody Plan

Groetjes Xenia

Nog meer interessante artikelen

1 reactie

 1. wow, dit is een perfecte aanvulling op het thee dieet wat ik ben gaan volgen! ik ben ondanks een prachtig product tegen gekomen wat na 1 week al vrij veel resultaat gaf waardoor zelfs iemand als ik verbaasd ben!

Reacties zijn gesloten.