Vinden jullie het ook zo lekker om je hersens te kraken en verschillende raadsels op te lossen? Verschillende uitdagingen, een tijdsdruk, samenwerken en de spanning of je uiteindelijk kan ontsnappen uit de Escape Room. Het thuis spelen van een Escape Room is ontzettend populair. Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljoen Escape Room de game exemplaren verkocht! Met vrienden, familie of gewoon samen thuis verbanden leggen tussen tussen de (op het eerste oog) willekeurige aanwijzingen, om binnen een bepaalde tijd drie codes te ontcijferen.

Identity Games heeft een uitgebreide selectie Escape Room The Game spellen voor ieder gezelschap, of je nu met de kinderen speelt, alleen, met z’n tweeën of met een groter gezelschap.

Escape Room; the game- Escape Your House

Wat zo leuk is aan dit Escape Room spel is dat je deze niet et elkaar aan tafel speel, maar dat je het hele huis veranderd in een Escape Room. In deze doos, vind je 6 missies waarin je verschillende raadsels moet oplossen en de juiste antwoordkaarten moet vinden om alle sloten te kunnen openen.

Het is ontzettend belangrijk om goed samen te werken om dat de kaarten de ruimte waarin ze liggen niet ogen verlaten. Je zult dus ontzettend goed samen moeten communiceren, om de Meester sleutel te kunnen vinden. Met deze Meestersleutel, kun je een Super Slot openen en hiermee kun je de timer stopzetten.

Dit geweldige Escape Room spel is niet voor niks gekozen tot winnaar van de speelgoed van het jaar 2021 in de categorie leukste familiespel! Super leuk om samen thuis te doen en wat ik positief vind is dat elke missie “maar” 15 minuten duurt!

>> Meer informatie over het spel vind je hier

Escape Room Escape your House

Escape Room; The game – Starterset

Deze startersset is perfect om kennis te maken met de speelwijze van Escape Room The Game. De avonturen zijn uitdagend, maar niet te moeilijk, zodat iedereen kan ontsnappen! In de spel doos zitten 4 verschillende spellen om zo optimaal kennis te maken met de Escape Room spellen.

Dit is een uitdagend spel voor 3-5 spelers en samen ga je uitdagingen aan, in dit onvoorspelbare bordspel. Samen ga je op zoek naar de verborgen aanwijzingen en los je raadsels op. Deze Escape Room moet je binnen een uur oplossen. Om het nog zenuwslopender te maken telt de Chrono Decoder af van 60 naar 0. Maar deze geeft ook sfeer en zo nu en dan een cryptische aanwijzing! Als je binnen de 60 minuten de juiste code hebt gevonden, dan win je samen dit spel. Werk dus goed samen, wees creatief en denk logisch na. Vergeet ook de details niet, want soms zul je echt wel even goed moeten zoeken!

>> meer informatie over dit spel vind je hier

Escape Room The Game

Escape Room voor 2 personen

De meeste Escape Room spellen, speel je met meer dan 2 personen. Maar gelukkig bestaan er ook edities die je alleen of met zijn 2’en kunt spelen.

Twee speler edities van Escape Room The Game zijn de perfecte uitdaging voor duo spelliefhebbers. Elke editie bevat twee spannende avonturen waarmee je thuis of op vakantie per mysterie 60 minuten zoet bent: ‘Mad House’ en ‘Prison Island’ in de originele editie en ‘The little girl’ en ‘House by the lake’ in de spannende horror editie. Om je kennis te laten maken met de speelwijze bevatten beide edities een introductieavontuur.

Voor deze edities heb je het basisspel niet nodig omdat je de decoder via een app kan gebruiken.

>> Meer informatie over het spel vind je hier

Escape room 2 personen

Escape Room The Game: Jumanji Family Edition

Volgens de spelers hier in huis van Escape Room The Game: Jumanji Family Edition vonden? Ze vonden het een echte aanrader! Raadsels oplossen vinden ze hier altijd en geweldig iets en dit is natuurlijk een geweldige manier om samen te werken, te puzzelen en raadsels op te lossen.

Wat zeker ook meespeelde is dat we laatst met elkaar de Jumanji films hebben zitten kijken. Ook met dit spel spelen de mysteries zich af in de magische wereld van Jumanji. Je kunt in 3 spannende avonturen duiken in de gevaarlijke jungle, waarvan je nooit weet wat je tegen zult komen. Het is belangrijk dat je samen als gezin de puzzels oplost om de verborgen aanwijzingen te vinden. Dit moet wel, want dit is de sleutel om te kunnen ontsnappen maar dit alles binnen 60 minuten. Langer de tijd heb je niet!

>> meer informatie over het spel vind je hier

Ook leuk om te lezen:

Nog meer interessante artikelen