Parador Vakantiepark Duinzicht heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende renovatie ondergaan. Gelegen op het Nederlandse schiereiland Walcheren, tussen de dorpen Dishoek en Koudekerke, is dit vakantiepark een ideale bestemming voor een ontspannen en luxe vakantie. Vakantiepark Duinzicht heeft een toplocatie! Op loopafstand van het strand, biedt Duinzicht de perfecte omgeving om te genieten van alles wat Zeeland te bieden heeft. Of je nu kiest voor een luxueus chalet of een kampeerplaats, Duinzicht heeft voor ieder wat wils.

Lees ook: Dit zijn de 5 leukste eilanden van Nederland!

Vakantiepark Duinzicht Zeeland luxe overnachten

Vakantiepark Duinzicht zorgt voor vernieuwing!

Parador Groep, een Belgisch familiebedrijf dat actief is in de recreatiesector, begrijpt de groeiende populariteit van vakanties in eigen land. Ze zorgen ervoor dat je niet ver hoeft te reizen voor de ideale vakantie. Met parken verspreid over verschillende regio’s, zoals de Belgische kust, de Antwerpse Kempen en de rustgevende Ardennen, biedt Parador voor ieder wat wils. Elk park heeft een uniek karakter, moderne accommodaties en een prachtige locatie. Het recent geopende vakantiepark Duinzicht in Nederland is daar een perfect voorbeeld van.

Vakantiepark Duinzicht transformeert naar modern comfort

De renovatie van vakantiepark Duinzicht begon in 2018 en heeft het park getransformeerd van een gedateerde locatie tot een modern en gezellig vakantiepark van hoge kwaliteit. Marie Fransen, de General Manager van Parador Vakantieparken, legt uit: “Toen we het park kochten, was het compleet gedateerd. Maar de locatie, op het zonnigste schiereiland van Zeeland, sprak ons enorm aan. Vandaag is Duinzicht een plek geworden waar we ons richten op service en beleving, en waar we het fijnste en gezelligste plekje aan de Zeeuwse kust willen creëren.”

Vakantiepark Duinzicht Zeeland luxe overnachten

Vakantiepark Duinzicht biedt luxe accommodaties

Duinzicht biedt luxueuze chalets die volledig zijn uitgerust met twee of meerdere slaapkamers, een badkamer, een keuken en een apart toilet. Deze accommodaties zijn geschikt voor vier of zes gasten, waardoor ze ideaal zijn voor gezinsuitjes. Voor de avontuurlijke gasten is er ook de mogelijkheid om te kamperen op een van de kampeerplaatsen. Of je nu kiest voor een chalet of een kampeerervaring, Duinzicht zorgt voor het comfort dat je nodig hebt tijdens je verblijf.

Vakantiepark Duinzicht Zeeland luxe overnachten

Veel activiteiten en entertainment op vakantiepark Duinzicht

Voor vermaak en ontspanning biedt Parador op Duinzicht een breed scala aan activiteiten. Er is een binnen- en buitenspeeltuin, een verfrissend waterspraypark en een airtrampoline. Gasten kunnen ook e-choppers huren om de prachtige omgeving op eigen houtje te verkennen. Voor degenen die van watersport houden, biedt het nabijgelegen strand talloze mogelijkheden, zoals windsurfen, kitesurfen en zeilen. Het kindvriendelijke restaurant ‘Duinzicht Eat & Play’ biedt de gelegenheid om gezellig samen te eten en te genieten van een onvergetelijke vakantie.

Vakantiepark Duinzicht Zeeland luxe overnachten
Vakantiepark Duinzicht Zeeland luxe overnachten

Je eigen Zeeuwse huisje op vakantiepark Duinzicht

Veel Belgische toeristen zijn verliefd geworden op Zeeland en bezoeken het vakantiepark Duinzicht meerdere keren per jaar. Parador biedt de mogelijkheid om te investeren in een recreatieverblijf, waardoor je het hele jaar door een vakantiegevoel kunt ervaren. Bij de aanschaf van een chalet zijn er verschillende opties, zoals 100% eigen gebruik, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur. Met de mogelijkheid van gedeeltelijke verhuur combineer je het beste van beide werelden. Als je geïnteresseerd bent in het kopen of huren van een droomchalet in Zeeland, bekijk dan het aanbod op de websites van Parador: www.parador.be en www.paradorverkoop.be.

Nog meer interessante artikelen