Deze winter openen er weer nieuwe accommodaties in Tirol waarbij thema’s als ontspanning, dromen en huiselijkheid centraal staan. De nieuwe, Tiroler accommodatieverstrekkers gaan in het winterseizoen 2022/23 met de tijd mee en bieden dankzij smaakvolle kamers en appartementen, culinaire beloften en een ontspannen wellness-aanbod alles wat bijdraagt aan een perfect geslaagde wintervakantie.


Hieronder 5 tips van nieuwe luxe overnachtingsplekken in Tirol

  1. Zalwonder Ischgl
  2. All-Suite Paznaun
  3. Villa Liesbeth
  4. Dolomit Royal Chalets
  5. Grünerhof Hotel & Restaurant

Zalwonder Ischgl

Voor de kerstvakantie opent familie Häusler het nieuwe hotel Zalwonder, een oude term uit Paznaun voor familie, in Ischgl. De 36 stijlvol ingerichte kamers en suites verwelkomen volwassenen en kinderen. Highlight is een infinitypool van 32 graden op de 4e etage.

Prijzen en beschikbaarheid voor hotel Zalwonder, vind je hier

Zalwonder Ischgl
© Hotel Zalwonder

All-Suite Paznaun

Het nieuwe All-Suite Paznaun in Galtür is dankzij de volledig ingerichte appartementen, met sauna en stoombad en verwarmd buitenbad, een ideaal verblijf voor elke gelegenheid. De appartementen bevinden zich op loopafstand van alle voorzieningen.

Prijzen en beschikbaarheid voor All-Suite Paznaun vind je hier


Villa Liesbeth

Aan de rand van Pfons in Wipptal, ligt de royale Villa Liesbeth. Het vakantiehuis, is verdeeld over twee verdiepingen, met drie slaapkamers, volledige keuken, badkamer met twee toiletten. Het hart van het huis is de woonkamer met kachel. (Geschikt voor 6 personen)

Prijzen en beschikbaarheid voor Villa Liesbeth vind je hier


Dolomit Royal Chalets

Te midden van de Sexter en Lienzer Dolomieten bieden de twee luxueuze ingerichte chalets, de Dolomit Royal Chalets, met eigen sauna en toegang tot het rustterras heel veel privacy en een rustige ligging in de Dolomieten. De omliggende skigebieden liggen vlakbij.

Prijzen en beschikbaarheid voor de Dolomit Royal Chalets vind je hier

Grünerhof Hotel & Restaurant

De familie Grüner start het seizoen met De Grünerhof in Obergurgl met een nieuw concept en inrichting. Het design is geïnspireerd door Tiroolse tradities, maar werd modern verwerkt door het gebruik van hout, steen en kalkstuc. In het Grünerhof Restaurant weet chef-kok Maximilian Grüner zijn ervaring uit internationale topkeukens met de culinaire wortels van zijn thuisland op vakkundige wijze met elkaar te combineren.

Prijzen en beschikbaarheid voor De Grünerhof vind je hier


Vakantie naar Oostenrijk


Meer lezen over vakanties in de sneeuw


Nog meer interessante artikelen