December is voor de meeste mensen de feestelijkste maand van het jaar. Hier in huis vieren we Sinterklaas en de kerst vieren we met familie. Bij al deze gezelligheid hoort natuurlijk ook lekker eten. Tijdens Sinterklaas maken we altijd kruidnoten of speculaas, maar voor kerst ben je toch altijd opzoek naar een beetje extra. Dit mooie vormgegeven kerst kookboek helpt je zeker een heerlijke keuze te maken.

Kerst, tulband met sinaasappel en chocolade saus

Kerst

Kerst kan voor veel mensen zeker ook voor stress zorgen. The Holy Kauw Company, de makers van het boek Kerst willen mensen met het boek helpen om een relaxte kerst te vieren. Ze geven geheimen prijs, heel veel lekkers op tafel, maar vooral gezelligheid. Je wilt graag bijzondere gerechten maken, maar deze hoeven zeker niet ingewikkeld te zijn. Het boek staat vol met groente- en vegetarische recepten en feestelijke vis en vleesgerechten.

Kerst pistachetaart

Krijg heerlijke tips voor een gezellig uitgebreide brunch. Ook word er aandacht besteed aan oud en nieuw.

Het boek is prachtig vorm gegeven en als je de plaatjes in het boek ziet krijg je spontaan zin in kerst of gewoon om gezellig te eten.

Voorgerechten Kerst

Ook ik maak een gerecht voor kerst, wij kiezen er als familie voor dat iedereen wat maakt. Ik hou me het liefste bezig met het voor gerecht of een toetje. Ik ga zeker een recept maken uit dit heerlijke boek!

Ook interessant om te lezen

Nog meer interessante artikelen